Logga in
Change language to English
Välkommen till min hemsida!

Nytt är att du numera kan bli medlem. Du får ett nyhetsbrev ibland, och tillgång till allt en vanlig Gäst inte kan se. Samt ett litet text-mail med en direkt länk när jag har skrivit i dagboken, när du har valt det i ditt konto.

Nytt är också resten av hemsidans design. 'Blandat' är en hel det diverse kul grejor. Det är där som jag kommer att lägga till olika saker vartefter jag hittar på nått att skriva. Som t ex ett nytt recept, eller något annat kul. 'Hobby' kommer också att kompletteras med mera information.

Jag ska här berätta om mig själv och om mina hobbies. Först som radioamatör och som programmerare, det har också kommit in en modelljärnväg i mitt liv.

Jag hackar mest HTML / PHP och lite C++ numera. Och som du kan se här så försöker jag använda CSS för att snygga till det lite till, och minska på bilderna du slipper ladda upp.

Jag har börjat samla på äldre datorer också. Än så länge är det mest mina egna CP/M datorer som jag använde innan min första IBM PC. Några CP/M datorer till har det blivit, under knappen 'Hobby' här ovanför så hittar du mera om mina gamla datorer och mina andra hobbys.

Sedan kan ni här på hemsidan följa min egen "Såpa" i form av min dagbok.

Om du ser den här gubben * så jobbar jag med hemsidan där

Find more about Weather in Växjö, SN
Klubbar där jag är medlem.
Växjö Rallarna Modul Syd SAQ
Humor bild
© Bengt Samuelsson SM7JQB
Klicka här för att kontakta mig.